Naast de inzet van onze vrijwilligers en vele particuliere donaties kreeg Stichting Innocent Smile substantiële financiële steun van de volgende instanties.

 

   

Cordaid steunt Special Education projecten in Noord India. We kunnen van hun faciliteiten gebruik maken en projectvoorstellen indienen. Cordaid werkt met het systeem van 25% ophoging van alle gelden die wij binnenkrijgen.

Website: www.cordaid.org

     
 

Edukans steunt projecten en programma's voor toegankelijk en relevant onderwijs voor kansarme kinderen en jongeren in ontwikkelingslanden. Edukans betrekt de Nederlandse samenleving in het algemeen en het onderwijs in het bijzonder bij internationale samenwerking.

Website: www.edukans.nl

     
     

Stichting Bisschop Bekkers (SBB) wil een bijdrage leveren aan de verbetering van de leefsituatie van mensen met een verstandelijke beperking of een ontwikkelingsachterstand.

Website: www.sbb-info.nl

     

 

Stichting De Wakkere Wakkie biedt financiële steun aan goede doelen wereldwijd.

Website: wakkerewakkie.nl

     
 

Ranpak B.V. cares about the environment, the community and the wellbeing of children. This year we chose to support the Innocent Smile Foundation. This charity helps schools and organizations for children with mental and/or physical disabilities in developing countries. We have made a specific contribution to the Innocent Smile School in Senapati, Northern India. 

Website: www.ranpakeurope.com

     
 

Stichting Kinderfonds

Van Dusseldorp

  Kinderfonds Van Dusseldorp geeft financiële steun aan projecten die een bijdrage leveren aan het geluk en de levensvreugde van lichamelijk, verstandelijk of sociaal-emotioneel beperkte kinderen.

Website: www.kinderfondsvandusseldorp.nl

     

 

De Protestantse Wijkgemeente Apeldoorn-West heeft Stichting Innocent Smile uitgekozen om een deel van de opbrengst van hun compostactie aan af te dragen.

Website: www.jachtlaankerk.nl/compost

     

 

Harrie Tuinhof uit Leiden heeft een fietstocht van 1200 km, van Meerselo naar Verona, georganiseerd, waarmee hij er dit jaar voor heeft gekozen Stichting Innocent Smile te sponsoren.

Website: merselo2verona.wordpress.com

     
 

Amerpoort ondersteunt 2200 mensen met een verstandelijke beperking in de provincies Utrecht, Flevoland en in ’t Gooi. De opbrengst van 3 maanden collectes van de oecumenische kerkdienst zijn aan Stichting Innocent Smile geschonken.

Website: www.amerpoort.nl

     
   

Website: www.besi.com

     
   

Website: convet.nl

Aanvullende gegevens